FGC presenta la temporada d’estiu 2021

S’ha presentat als jardins del recinte històric de l’hospital de Sant Pau la nova temporada d’estiu 2021 de FGC, per part de la seva presidenta Sra. Marta Subirà.

FGC segueix compromesa amb les dues apostes que s’han marcat des dels últims anys, d’una banda la promoció del turisme de natura a través de les estacions de muntanya, i també la promoció del país amb el desenvolupament d’un turisme sostenible i respectuós amb el medi amb la oferta dels trens turístics.

La presidenta de FGC, acompanyada dels directors dels parcs i serveis turístics

Una nova oferta de FGC

Ferrocarrils de la Generalitat ha presentat una nova atracció turística allunyada de les experiències amb tren turístic o a les estacions de muntanya, es tracta de la observació del cel al Parc Astronòmic del Montsec.

Aquet parc considerat l’equipament d’astronomia més important de Catalunya, és un gran espai de divulgació i estudi de l’astronomia i les ciències de l’espai. Situat a Àger, a la serra de Montsec, ofereix un ampli ventall de visites tant diürnes com nocturnes.

Un estiu per viure experiències de natura per tot Catalunya

Les estacions de muntanya del grup FGC, són una porta d’entrada als Parcs naturals del nostre entorn natural i paisatgístic.

La Molina a l’estiu

Les estacions obertes per fer activitats són La Molina, Vallter, Vall de Núria, a on es podran fer esports de bici BTT, passejades de senderisme, o gaudir dels telecadires o telecabines.

Els trens turístics, una manera diferent de veure i viure el viatge

Pels amants dels trens turístics, FGC proposa una amplia oferta com el Ten del Llacs, el cremallera de Núria que enguany celebra 50 anys, el cremallera de Montserrat que es complementa amb el Geoparc i el Museu de Montserrat, el funicular de Gelida i el Tren del Ciment amb més de 100 anys d’història. Una oferta molt amplia que abraça des de les terres de Ponent fins el centre i Nord de Catalunya.

El tren dels llacs

FGC segueix apostant per la connexió i millora econòmica al territori tant en transport, com en esport, i enfocant que tot el sistema es vagi digitalitzant per millorar l’experiència dels diferents visitants i esportistes de cada proposta i activitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: