La fira de Santa Llúcia

Aquest any la fira de Santa Llúcia ha tingut un calendari força allargat del 27 de novembre fins el 23 de desembre, encara que amb la mitad de parades. Aquest any hi han participat 12 parades amb tot allò que la fa una festa nadalenca com les figures de pessebre, els arbres i guarniment de Nadal, així com altres productes d’artesania que permeten fer un regal a un preu mòdic.

Control d’accessos

La fira es celebra des de 1786, encara que aquest any per la Covid-19 ha estat una fira adaptada a a questa situació, com ara els controls d’accessos, la circulació orientada dels visitants l’espai entre les files de les parades i les distàncies de seguretat, com es habitual en aquests dies, la mascareta és obligatòria en tot moment.

Recinte tancat

Text: Martí Plana; Fotos: Albet Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: