Les escoles de dansa demanen la seva reobertura

Aquest dilluns 9 de novembre s’han concentrat les escoles de dansa a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, per fer palès el seu malestar pel tancament decretat per la Generalitat el passat 29 d’octubre.

Consideren que el greuge plantejat com a centres educatius i com a servei essèncial no s’ha tingut en compte, en contraposició als centres oficials com l’escola Joanot Martrell i l’Institut del Teatre, no poden donar un servei que complia totes les mesures anti-Covid i en canvi els centres oficials sembla que gaudeixen d’immunitat vírica.

El malestar de les escoles de tot Catalunya es va fer evident i per expresar-ho es va fer una dansa en silenci amb les sabates de cada disciplina com imatge de la varietat de modalitats que s’impateixen a centenars de locals en viles i ciutats d’aquesta disciplina educativa i artística que és la dansa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: