L’Ajuntament de Barcelona se solidaritza amb les víctimes de l’accident del tren Alvia de Santiago


L’Ajuntament de Barcelona demanarà al govern de l’Estat que encarregui a una comissió d’experts i tècnics independents la recerca dels fets que van provocar, el 24 de juliol de 2013, l’accident ferroviari d’un tren Alvia que va descarrilar prop de Santiago de Compostel·la, amb el resultat de 81 persones mortes i 145 ferides. La sol·licitud està recollida en una declaració institucional que es presentarà aquest divendres al plenari municipal, on també se sol·licita a l’estat l’obertura d’una comissió d’investigació en seu parlamentària per esgrimir possibles responsabilitats polítiques.

L’alcaldessa, el tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Transparència i Participació, Jaume Asens, i els representants dels grups municipals han rebut avui una delegació de la Plataforma de Víctimes del Alvia 04155, que ha denunciat, per mitjà d’un dels seus portaveus, Victor Taibo, “la falta de sensibilitat de les autoritats i una incomprensible situació de desemparament que viola els seus drets més bàsics com a víctimes i familiars d’aquest terrible succés”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: