EL PREGÓ DE LA MERCÈ

El pregó de de l’escriptor Javier Pérez Andújar ha donat aquesta tarda el tret de sortida a les festes de la Mercè, en un acte presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.


Des d’avui i fins diumenge centenars d’activitats ompliran els carrers i places de la ciutat, aquest any amb els nous escenaris del Parc de la Trinitat i la Fabra i Coats, entre altres propostes novedoses, i amb París com a ciutat convidada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: