LES ESTACIONS DE FGC A L’ESTIU

LES ESTACIONS DE FGC A L’ESTIU

Ahir es va presentar la nova temporada d’estiu de les estacions d’esqui del grup FGC – Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-

En paraules del President de FGC, el grup ha obtingut 7 premis turístics, disposa de 5 estacions de muntanya, ha transportat 1 milió de persones en trens històrics i cremalleres, 100 mil persones han visitat les estacions a la temporada d’esquí i aquest any ofereix 100 activitats a les estacions a l’estiu.

Presentació de les activitats d’estiu

Aquest any s’han presentat diverses novetats per aconseguir que les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot -Port Ainé, Vallter 2000 puguin atreure més visitants a l’estiu. S’ofereixen activitats, descobertes i rutes per practicar esports i gaudir de l’estiu.
La novetat més important és la platja de la Cerdanya, que primer cop s’ofereix als residents i visitants d’aquesta comarca la possibilitat de passar el dia en una platja de sorra fina, a 2.000 metres d’alçada al costat del llac de la Molina.
El ciclisme en BTT atreu cada cop més practicants a les estacions de muntanya a on poden trobar circuits amb diferents graus de dificultat, així com la realització de campionats i proves puntuables.

El President de FGC explicant les novetats, acompanyat pels directors de les estacions.

El lema de FGC turisme és, «Està oberts tot l’any i fer de tot»

Animem a tot els practicants de senderiesme, alta muntanya, BTT, o simplement visitants que busquin llocs privilegiats amb poc esforç, gràcies als telecabines o als cremalleres que visitin les estacions que aquest estiu, els esperen amb moltes activitats i energies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: