ART PHOTO BCN

Del 8 al 11 de setembre es presenta la novena edició de la fira ART PHOTO BCN 2022. Aquesta edició gràcies a la regidoria de turisme i indústries culturals de l’Ajuntament de Barcelona es realitza a l’edifici del DISSENY HUB de Barcelona.

Art Photo Barcelona és una fira d’art que s’articula en dos pilars. Per una banda les galeries especialitzades en art fotogràfic i el Photobook market.

Les galeries participants són: Galeria Carles Taché (Barcelona), Trinta Arte Contemporáneo (Santiago de C.), Galeria Valid Foto (Barcelona), Galería Metro (Santiagod de C.), L&B Gallery (Barcelona), Il Mondo Galeria Fotogràfica (Barcelona), Photential Art (Madrid), Photographic Social Vision (Barcelona), Alalimón Galería (Barcelona), Doka Gallery & Minimal Zine (Rotterdam).

La galeria Carles Taché presenta el dossier complert de Ramón Masats

També hi participen sis centres cívics de la ciutat, que a més a més de portar una mostra de les exposicions de joves autors al Disseny Hub. També exposen l’obra completa de cada autor als seus locals, fet que provoca que la fira s’extengui i s’esponji per tota la ciutat.

Són els centres cívics: Casa Golferichs amb l’exposició d’Arnau Rovira. Guinardó amb l’exposició de Beatriz Mínguez Molina. Can Basté exposant David Salcedo. La Farinera del Clot exposant Ares Molins. Pati Llimona i l’expo de Joel Jiménez. Parc Sandrau i la expo d’Ariadna Silva Fernández. Aquestes exposicions es podran veure des del 8 de setembre fins diferents dates, millor consultar cada centre cívic.

Hi han stands de l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya), El Obsevatorio, Jiser Reflexoins Mediterrànies i Còpia Lab.

En l’apartat de Photobook hi han 14 editorials que presenten obra d’autors nacionals i internacionals amb tot tipus de formats i impressions.

La fira en aquest edició post pandèmia s’ha reafimat com un motor de negoci i intercanvi entre fotògrafs, galeries i editorials. La direcció de la fira ha estat a càrrec d’Isabel Lázaro, amb l’ajuda del nou comissari Vicenç Boned, i ha participat en la inauguració el regidor de turisme i indústries culturals de l’Ajuntament de Barcelona Xavier Marcé.

Isabel Lázaro, Xavier Marcé i Vincenç Boned durant la inauguració del fira

Text: Josep Vila / Fotos: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: