Preparatius de la cavalcada de Reis 2022

S’acaba de presentar la cavalcada de Reis 2022, que per fi tornarà a ser presencial, a on els nens i les nenes de Barcelona estan convocats a seguir-la en directe. Més de 800 persones formaran part d’aquesta gran cavalcada, que suposa la més gran exhibició d’arts al carrer de Catalunya.

El patge Gregori ha estat l’encaregat de donar-nos les noticies sobre les peculiaritats de l’edició d’enguany. Primer de tot, l’arribada de Ses Majestats tot i que serà per mar amb el pailebot Santa Eulàlia, no podrà accedi-hi el públic i només es podrà seguir per Btv.

A les 18,15 hores s’iniciarà la Cavalcada Reial amb el recorregut tradicional pels carrers de la ciutat. Això sí, es demana que es mantingui en tot moment la mascareta colocada, peservar la distància entre grups i mantenir el grup bombolla. Per evitar aglomeracions i de manera excepcional no hi haurà carameleres.

Una de les gans novetats serà la nova carrossa dels Reis, que per primer cop els tres Reis estaran junts en un mateix espai, mantenint les distàncies de seguretat. Altres carrosses també tindran novetats.

I com ja va passar els dos últims anys abans de la pandèmia, les tres televisions públiques TVE, TV3 i betevé faran una retransmisió conjunta d’aquesta gran festa d’il·lusió i bons regals per a tots els infants de la ciutat i de Catalunya.

Text: Martí Plana / Fotos: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: