MÚSICA EN VIU A BARCELONA

L’Ajuntament de Barcelona permetrà realitzar música en viu amplificada a espais amb llicència de bar, restaurant i cafeteria.


Es va fer una presentació davant dels mitjans per part de les autoritats municipals i el representants del sector de músics.

Els ponents foren d’esquerra a dreta: Daniel Granados per part del sector de músics; Gala Pin, regidora de participació i districtes; Berta Sureda, comissionada de Cultura i Jaume Asens Tinent d’Alcalde de Drets de ciutadania, Participació i Trasparència.

Aquesta iniciativa permetrà reconèixer la feina que es feia de forma al.legal o ilegal, segons va manifestar D. Granados.
Els locals que estiguin complint les condicions de seguretat i insonorització podran distingir-se amb una categoria de MUSICA VIVA.
Jaume Asens va manifestar que es vol corregir una situació que fins ara no permetia el foment de la música en viu i a partir d’ara els creadors musicals podran tenir feina en altres locals que no tenien la llicència adequada.
Berta Sureda va manifestar que l’Institut de Cultura ha decidit reconèixer el valor cultural i social de la música en viu.
L’adaptació de la ordenança es preveu que estigui preparada abans de finals de març i tenir varis locals amb llicència de restaurant, cafeteria o bar amb l’etiqueta de música en viu a on es permetrà actuacions de música en directe amplificada.

Text i Foto: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: