París serà la ciutat convidada de la Mercè 2016

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha proposat aquest matí, en una trobada amb l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, que la capital francesa sigui la ciutat convidada de les festes de la Mercè 2016. Hidalgo ha transmès la voluntat de reforçar els vincles amb Barcelona i ha acceptat la proposta. Al llarg dels propers mesos, equips tècnics i artístics dels dos ajuntaments treballaran per dissenyar un programa que mostri a la Mercè una part de la important escena cultural i artística de Paris.

El programa de “ciutat convidada” de la Mercè el va crear l’Ajuntament de Barcelona per poder acollir les expressions culturals de ciutats significatives per la seva riquesa cultural i pels llaços d’amistat i de cooperació amb Barcelona. Els darrers anys ho han estat Buenos Aires (2015), Estocolm (2014), Viena (2013), Montreal (2012), Sant Petersburg (2011), Dakar (2010), Istanbul (2009), Quito (2008) i Medellín (2007).

Ada Colau es troba aquests dies a París amb motiu de la Cimera de Governs Locals contra el canvi climàtic i Berta Sureda ha assistit com a vice-presidenta a la reunió de la Comissió de Cultura de CGLU (Ciutats i Governs Locals Units), encarregada de la posada en pràctica de l’Agenda 21 de la Cultura.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: