35 MOSTRA de VINS i CAVES de CATALUNYA


Del 19 al 24 de setembre s’ha celebrat a Barcelona, al Passeig Lluís Companys, amb l’Arc de Triomf de porta al certamen, la 35 mostra de vins i caves de Catalunya.
81 celler de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya i més de 700 referències són una bona mostra de la vida d’aquest sector.

L’arc de Triomf ens dona la benvinguda a la mostra

RÈCORD DE PÚBLIC

L’alta participació de cellers, és una marca que bat tots el rècords anteriors, i que demostra l’aposta pel mercat i el consumidor de Barcelona.
Es calcula que han passat per la mostra més de 150.000 visitants.
Cada celler presenta les seves propostes, tant les novetats com les conegudes pel públic.
Cada any els vins de Catalunya són més apreciats pels consumidors locals, per la la diversitat de DO, que conformen caràcter singular a cada porció de la terra catalana.

El públic degusta i opina amb els expositors dels cellers.

El passeig Lluís Companys és un lloc agradable per fer el tast

L’ESPAI SELECCIÓ

Els 83 vins seleccionats pels cellers, estan en un espai privilegiat per fer una degustació en un ambient tranquil i reservat. És una zona on tastar i gaudir de grans vins en un entorn propici pels amants de l’enologia.


L’espai selecció és el lloc adient pels qui busquen vins i caves amb matisos que els cellers mimen amb molta cura.

EXPOSITORS

A continuació, us oferim el llistat dels cellers presents a la mostra, amb la DO de cadascun:

Sant Josep Vins (Terra Alta); Castellroig (Cava, Penedès); Miquel Pons (Cava, Penedès); Blancher Capdevila Pujol (Cava, Penedès); Codorníu (Cava); Raimat (Cava); Scala Dei Priorat); Canals & Munné (Cava, Penedès); Mastinell (Cava, Penedès); Gramona (Cava, Penedès); Oriol Rosell (Cava, Penedès); Castell d’Or (Cava, Penedès, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona); Caves Muscàndia (Cava); Mestres (Cava); Mont-Marçal (Cava, Penedès); Llopart (Cava, Penedès); Torelló (Cava, Penedès); Bodegues Capità Vidal (Cava, Penedès); Cava Maspujadó (Cava); Cellers Àngel Gustà (Cava, Penedès); Heredad Segura Viudas (Cava, Penedès); Vilarnau (Cava); Rovellats (Cava, Penedès); Naveran (Cava, Penedès); Cellers CArol Vallès (Cava); Maria Rigol Ordi (Cava); Juvé & Camps (Cava, Penedès); Catell del Remei (Costers del Segre); Cérvoles Celler (Costers del Segre); Clos Pons (Costers del Segre); Clos Galena (Priorat); Marco Abella (Priorat); Cellers Bellmunt del Priorat (Marques); Cellers Unió ( Montsant, Priorat, Tarragona, Terra Alta); Celler Lavinyeta (Empordà); Vins de Pedra (Conca de Barberà); Perelada ( Cava, Empordà, Priorat); Espelt viticultors (Empordà); Empordàlia (Empordà); Cap de Ruc (Cava, Montsant); Celler de Capçanes (Montsant); Cava Berdié (Cava); Origami Wines (Montsant, Penedès); Celler Masroig (Montsant); Estones(Montsant, Terra Alta); Vermut Medvsa – La Secuita (Montsant, Tarragona); Més que paraules celler (Pla de Bages); Abadal (Pla de Bages); Cellers Roset (Conca de Barberà); Vins Padró (Tarragona); Martí Serdà (Cava, Penedès); Más Rodó (Penedès); Torres ( Montsant, Penedès, Terra Alta); Jean Leon (Penedès); Bodegues Pinord (Cava, Penedès, Priorat, Terra Alta); Mas Bertran ( Montsant, Penedès); Emendis (Cava, Penedès); Maset del Lleó (Cava, Penedès); Vallformosa (Cava, Penedès); 1+1=3 (Cava, Penedès); Covides (Cava, Penedès); Sumarroca (Cava, Penedès); Celler Quim Batlle (Alella); Mas de l’Abundància (Montsant); Mas Igneus (Priorat); Alta Alella (Cava, Alella); Portell (Cava, Conca de Barberà); Celler CArles Andreu (Cava, Conca de Barberà)

Els expositors presenten el vins i caves amb les millors gales.

CLÀSSIC PENEDÉS

Sota la nova denominació Clàssic Penedès, es van presentar una sèrie de cellers que dins del territori del Penedès reivindiquen el seu origen com a bressol del cava,
donat que la DO CAVA és la única que és trans comunitària a Espanya. Aquests cellers volen remarcar el seu orígen en la terra a on va néixer el cava, amb vinyes plantades i el raïm collit dins del Penedès.

Albet i Noya, AT Roca, Castell de Pujades, Celler Can Morral del Molí, Colet, Loxarel, Mas Bertran, Mas Comtal, Mas dels Clavers, Torre del Veguer.

Us animem a gaudir de la propera edició i apreciar les excel.lents qualitats dels vins i caves que es produeixen a Catalunya.

Text i Fotos: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: