FESTA DE LA GUARDIA URBANA DE BARCELONA


L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquesta tarda l’acte de lliurament de Medalles al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que s’ha dut a terme al Saló de Cent, amb motiu de les festes patronals d’aquest cos policial. A l’acte, també hi ha assistit el Comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, el Gerent de Seguretat, Jordi Samsó, el cap del cos de policia barceloní, Evelio Vázquez, i membres de la corporació municipal.

Colau ha felicitat als agents i a les institucions guardonades, i ha recordat que aquestes medalles són un reflex de la seva vocació de servei, esperit de col·laboració i l’afany de millora.

L’alcaldessa també ha volgut destacar la feina de la Guàrdia Urbana, “vosaltres sou la primera línia de l’Ajuntament. Aquells als que els ciutadans i ciutadanes s’adrecen quan tenen una pregunta o un problema”. En aquest sentit, ha afirmat que la “mediació i la proximitat als ciutadans i ciutadanes han de ser els eixos principals de la vostra actuació, per evitar conflictes i garantir la seguretat”.

Durant l’acte d’avui s’ha fet el lliurament de 73 medalles d’honor al mèrit a aquells agents de la Guàrdia Urbana que han tingut alguna actuació destacada i 37 a aquelles persones i institucions ciutadanes que han col•laborat amb la Guàrdia Urbana en el manteniment de la convivència i la seguretat a Barcelona.

Pel que fa a les medalles atorgades a persones i institucions ciutadanes destaca els guardons a la Fundació Pasqual Maragall per un futur sense Alzheimer, a la Directora del Centre de Coordinació Sanitari del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Concha Valdés, o al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

Font: Aj. de Barcelona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: