PRIMERA TROBADA MUNICIPALISTA A BARCELONA

PRIMERA TROBADA D’ALCALDES A BARCELONA, PER UN CANVI EN LES POLÍTIQUES MUNICIPALISTES

L’Ajuntament de Barcelona, amb la seva alcaldessa al front, ha organitzat la trobada dels alcaldes i alcaldesses de Madrid, Badalona, Saragossa, A Coruña, Santiago de Compostela, Iruña i Cadis, com ciutats que han expressat una aposta pel canvi en polítiques bàsiques par a la ciutadania.

Els alcaldes i alcaldesses en la seva reunió de treball.

Barcelona va acollir el 4 i 5 de setembre, la primera trobada municipalista de ciutats que han apostat per un canvi de polítiques per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i combatre la pobresa i les desigualtats, apostant per una administració més transparent i amb participació ciutadana i per un model econòmicament, social i ambiental sostenible. L’alcaldessa Ada Colau va rebre a l’Ajuntament, les alcaldesses i alcaldes de Madrid, Manuela Carmena; Badalona, Dolors Sabater; Saragossa, Pedro Santiesteve; A Corunya, Xulio Ferreiro; Santiago de Compostela, Martiño Noriega; Iruña, Joseba Asiron; i Cadis, José María González.

Els alcaldes van venir acompanyats dels seus equips, que van participar ens taules de treball internes; i que serviran per analitzar problemàtiques comunes, així com també mecanismes de coordinació i comunicació per compartir solucions. En els grups de treball també hi van participar representants de l’Ajuntament de València.

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena


Ada Colau, amfitriona de la trobada


Els mitjans cobrint la notícia.

Text i fotos: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: