EL PARC ESTIVAL DE NÚRIA

El Santuari de Núria, està situat a 1.964 metres d’altitud, està envoltat de pics i cims del Pirineu Oriental, a la comarca del Ripollés. A l’estiu FGC que explota el parc de Núria, proposa múltiples activitats en el Parc lúdic de Núria.
http://www.valldenuria.cat/estiu/activitats/parc-ludic/
Les instal.lacions de l’estació d’hivern, es transformen en una zona de gaudi per la família i en especial pels nen i nenes, a on poden trobar activitats com: la cinta patufet, el Tubby petit, la tirolina, jocs d’equilibri i un rocòdrom. A més a més, un passeig a cavall o en poni, les terrasses l’aire lliure al voltant del llac, un passeig amb barca pel llac, completen aquesta oferta per a totes les edats.
No ens oblidem de que l’aventura comença a Ribes o Queralbs, a on la majoria dels visitants pugen al Parc de Núria pel se fantàstic cremallera. El cremallera a través dels 12,5 quilòmetres, supera un desnivell de 1.059 metres, amb rampes màximes del 15%.

En l’aspecte religiós, podem recomanar la caminada des de l’estació del cremallera fins el Pic de l’Àliga pel via crucis, un camí amb creus monumentals. Podem arribar-hi també pels telepolsats (cabines suspeses)

Núria ofereix pels nuvis la celebració del sagrament del matrimoni, per unir l’amor de la parella amb la contemplació de la natura, i juntament amb la bona gastronomia dels seus restaurants, satisfaran als convidats més exigents.

En definitiva, el Parc de Núria ens omple de propostes per gaudir de l’estiu amb aventures, ecologia, natura, jocs, restauració, devoció, per totes les edats, només cal anar-hi amb ganes de descobrir la proposta que ens doni un sentit més ampli a la descoberta de la Vall de Núria.


Una passejada a cavall


Les campanes de Núria

Ofici de matrimoni al Santuari

El prat de Núria i el cremallera al fons

Les instal.lacions de la Vall de Núria a vista d’àguila

El cremallera a l’estació de Núria

Un divertit passeig en poni pels més menuts

Text i fotos: Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: