LES FESTES D’HIVERN DE BARCELONA Festa de Sant Antoni – Els tres Tombs

LES FESTES D’HIVERN DE BARCELONA

Festa de Sant Antoni – Els tres Tombs 01-2015

A Barcelona l’hivern també és un temps de festes populars que venen d’antic. Degut al seu bon clima la ciutat acull durant els fred mesos d’hivern, tres festes populars que són de gran interès pels ciutadans i visitants. Estem parlant de les tres festes posteriors al Nadal.

La primera és la setmana dels barbuts, que es celebra 17 de gener per Sant Antoni Abat. La festa consta de la benedicció d’animals i Els tres Tombs. Aquest any es celebrà el 190 aniversari de la cavalcada dels Tres Tombs i els 150 de la Guàrdia Muntada de Barcelona.

Aquesta any, l’encarregat de portar a terme la cavalcada va ser l’Arca de Noé, associació de protecció i defensa dels animals. Va participar també la Guardia Urbana de Barcelona, i diferents associacions de protecció dels animals, hípiques i carruatges de mercaderies d’època, tirats per bonics exemplars equins.

Aquest any, la cavalcada es va celebrar el dia 24, amb gra participació i amb un recorregut històric, iniciant-se al Barri de Sant Antoni, vorejant les Rondes, arribant a Rambles i desprès de voltar Colón, pujar i entrar pel carrer Ferran fins la Plaça de Sant Juame, a on l’Alcalde Sr. Trias tenia preparat un refrigeri calent i bon ambient a la casa de la Ciutat.

A continuació algunes de les fotos de la cavalcada.


Text i fotos: Albert Loaso (c)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: