CONCURS INTERNACIONAL DE ROSES NOVES BARCELONA 2015

CONCURS INTERNACIONAL DE ROSES NOVES BARCELONA 2015

El passat dia 8 de maig, es va celebrar al Parc de Cervantes, al final de la Diagonal de Barcelona, el concurs anual de roses noves, plantades i cuidades per a l’ocasió per l’equip de jardiners de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona, que durant tot l’any tenen cura d’aquest parc, veritable explosió de tot tipus de varietats de roses. Hi ha varietat de terra, o enramades i que s’enfilen per entre les parets i els troncs.

A més a més, la gran varietat de colors, formes i volums que ens ofereixen aquestes flors ornamentals fan que la florida al parc sigui un espectacle de llum i colors. Aquestes flors tan apreciades en la nostra cultura per la seva delicades i alhora bellesa, fan d’aquest parc en en aquesta època de l’any un racó molt bonic de Barcelona, per passejar, llegir o simplement gaudir de l’espectacle de les flors que s’obren amb tots els seus pètals en les càlides jornades de la primavera, desprès dels freds de l’hivern.

A continuació un recull de fotos que expliquen millor tot el que hem expressat. Que en gaudiu!


L’equip de jardiners del Parc de Cervantes


El parc de Cervantes


L’equip del jurat prenent nota de les qualitats dels exemplars presentats.

Text i fotos. Albert Loaso (c)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: