Slalom 4 Motion by Volkswagen La Molina


Volkswagen i La Molina creen per aquesta temporada la primera pista d’eslàlom tecnològic del Pirineu. Una nova instal.lació situada a la pista Trampolí que permetrà que els esquiadors puguin sentir-se com uns corredors professionals i a més, tindran l’opció d’endur-se un record a casa ja que la baixada quedarà enregistrada a través del sistema de càmeres instal.lades al recorregut.
El circuit s’activa automàticament amb el forfet electrònic de La Molina. Un cop realitzada la carrera, l’esquiador veurà quin ha sigut el seu temps i velocitat a l’arribada i podrà visualitzar el recorregut i descarregar-se el vídeo del seu descens a través del web de La Molina. Amés en el web, podrà veure el rànking dels millors temps.

Albert Loaso

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: