Notícies Europea Words

Noticias Europea Words

Benvinguda

CIÈNCIA FRICCIÓ

El laberint de Creta de la vida al CCCB Fricció: juxtaposició, simbiosi, disseminació, dispersió, vaporització, hidrofusió, aeròbic, piros, mescla, aspersió, biofusió, genomescla, nbacteri, tricorni, aspersió… CAP A UN NOU MODEL DE LECTURE DE L’EVOLUCIÓ, MÉS F(r)ICCIÓ i menys INDVIDU Aquesta exposició ens vol portar a enfocar les múltiples formes de relació entre cossos vius oSigue leyendo “CIÈNCIA FRICCIÓ”

VISA POUR L’IMAGE 2021

A Perpinyà es celebra el 33è. Festival de fotoperiodisme VISA POUR L’IMAGE 2021, en que ha presentat un nou recull de treballs del fotoperiodisme més actual, i es pot veure la retrospectiva de 40 anys de reportatges de Éric Bouvet. Una visió del panorama dels conflictes, de les naturaleses salvatges i diversos reportatges dels efectesSigue leyendo “VISA POUR L’IMAGE 2021”

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.

Europea Words

Europea Words és una publicació amb continguts culturals i d’interés social. com equip de redacció procurem donar relleu a les noves exposicions que es fan a la ciutat de Barcelona a altres punts del país, així com assistim a fires i festes populars, comercials i d’altres àrees d’interés.

Europea Words es una publicación con contenidos culturales y de interés social. En el equipo de redacción procuramos dar relieve a las nuevas exposiciones que se hacen en la ciudad de Barcelona y otros puntos del país, así como asistimos a ferias y fiestas populares, comerciales y de otras áreas de interés.

Suscríbete al canal EW

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Rep nou contingut directament a la teva safata d’entrada.

A %d blogueros les gusta esto: