Notícies Noticias EUROPEA WORDS

CIÈNCIA FRICCIÓ

El laberint de Creta de la vida al CCCB Fricció: juxtaposició, simbiosi, disseminació, dispersió, vaporització, hidrofusió, aeròbic, piros, mescla, aspersió, biofusió, genomescla, nbacteri, tricorni, aspersió… CAP A UN NOU MODEL DE LECTURE DE L’EVOLUCIÓ, MÉS F(r)ICCIÓ i menys INDVIDU Aquesta exposició ens vol portar a enfocar les múltiples formes de relació entre cossos vius oSigue leyendo “CIÈNCIA FRICCIÓ”

VISA POUR L’IMAGE 2021

A Perpinyà es celebra el 33è. Festival de fotoperiodisme VISA POUR L’IMAGE 2021, en que ha presentat un nou recull de treballs del fotoperiodisme més actual, i es pot veure la retrospectiva de 40 anys de reportatges de Éric Bouvet. Una visió del panorama dels conflictes, de les naturaleses salvatges i diversos reportatges dels efectesSigue leyendo “VISA POUR L’IMAGE 2021”

El Corpus a Solsona 2021

UN APUNT D’HISTÒRIA El Corpus és una festa cristiana que es celebra des dels segle XIV, per una disposició pontifícia de Joan XXII el 1316 i que venia a coincidir amb la major part de festes majors de la època. A Barcelona ja està documentada des del 1320, per tant ja fa més de 700Sigue leyendo “El Corpus a Solsona 2021”

LA CUCA DE LLUM – el nou funicular del Tibidabo

… I amunt! Amb aquesta frase divertida, pròpia d’un funicular i no del ferrocarril, l’alcaldessa Ada Colau va fer la inauguració el 12 de juny de la nova instal·lació del funicular al Tibidabo, la muntanya màgica de Barcelona. Breu història del funicular del Tibidabo A iniciativa del Dr. Salvador Andreu, fundador del parc d’atraccions delSigue leyendo “LA CUCA DE LLUM – el nou funicular del Tibidabo”

ADVANCE FACTORIES 4.0 ** EL CENTRO DE LA INNOVACIÓN PARA LA INDUSTRIA**

El Industry 4.0 Congress es el mayor Congreso Europeo sobre industria avanzada y digital. Un espacio donde descubrir las últimas tecnologías emergentes y los sistemas de automatización y fabricación más innovadores en relación con la fábrica del futuro. Desde la conceptualización del nuevo producto hasta su desmantelamiento o reciclaje, se observa una tendencia a combinar tecnologías tradicionales ySigue leyendo “ADVANCE FACTORIES 4.0 ** EL CENTRO DE LA INNOVACIÓN PARA LA INDUSTRIA**”

INTRUSOS al MNAC – 3 – COL·LECCIÓ ART MODERN

En aquest últim article sobre les col·leccions del MNAC i el diàleg amb les col·leccions de Suñol d’art contemporani, en aquesta insòlita proposta dels Intrusos, arribem a les sales de la col·lecció d’art modern, a on podem admirar obres que van del neoclacissisme fins les avantguardes, passant pel modernisme i el noucentisme, dels segle XIXSigue leyendo “INTRUSOS al MNAC – 3 – COL·LECCIÓ ART MODERN”

INTRUSOS al MNAC -2- COL·LECCIÓ GÒTIC, RENAIXEMENT i BARROC

Continuant amb la visita per les sales del MNAC, les següents propostes de la intromissió d’obres contemporànies a les col·leccions d’art clàssic, arribem a les sales de l’art gòtic i el renaixement. Veurem el diàleg establert entre les peces actuals i l’entorn de les obres que es confronten per donar una nova dimensió a laSigue leyendo “INTRUSOS al MNAC -2- COL·LECCIÓ GÒTIC, RENAIXEMENT i BARROC”

INTRUSOS al MNAC -1- COL·LECCIÓ ROMÀNIC

El museu d’art nacional de Catalunya presenta fins el set de novembre una proposta de revisió de les seves col·leccions museístiques que són interpel·lades per obres contemporànies realitzades en el període entre la post-guerra civil fins la segona avant-guarda. Aquesta inserció d’obres se l’ha titulada Diàlegs Intrusos, pretén posar en valor l’art de la segonaSigue leyendo “INTRUSOS al MNAC -1- COL·LECCIÓ ROMÀNIC”

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.

A %d blogueros les gusta esto: