Notícies Noticias EUROPEA WORDS

CSIO 2022

From September 29th. to October 2nd., the final of the 110th edition of the Barcelona International Jumping Competition was held at the facilities of the Real Club de Polo de Barcelona. These tests are the maximum exponent of the show jumping competition that is held internationally by national teams under the rules of the FEISigue leyendo «CSIO 2022»

CSIO 2022

Del 29 de septiembre al 2 de octubre se ha celebrado en las instalaciones del Real club de Polo de Barcelona, la final de la 110º edición del Concurso de Saltos Internacional de Barcelona. Estas pruebas son el máximo exponente de la competición de saltos hípicos que por equipos nacionales se celebra internacionalmente bajo lasSigue leyendo «CSIO 2022»

Memorias Cruzadas

La Fundació Suñol celebra 20 años. Con este motivo, se ha querido establecer un diálogo entre el Museo de Arte Abstracto Español de Cuenca. La figura de su fundador Fernando Zóbel tiene muchas similitudes con la figura de Josep Suñol Soler como coleccionador y donador de su legado en el Ayuntamiento de Cuenca o crearSigue leyendo «Memorias Cruzadas»

Memòries creuades

La Fundació Suñol celebra 20 anys. Amb aquest motiu s’ha volgut establir un diàleg entre el Museo de Arte Abstracto Español de Cuenca I la Fundació Suñol. La figura del seu fundador Fernando Zóbel té moltes similituds amb la figura de Josep Suñol Soler, com col·leccionadors i donador del seu llegat a l’Ajuntament de Conca,Sigue leyendo «Memòries creuades»

FESTES de la MERCÈ 2022

Les Festes de la Mercè han suposat un èxit de convocatòria amb més punts de trobada per la música, les arts de carrer, les fires, els jocs i sobre tot la bona resposta de la ciutadania en aquest any post-covid. Ja en el pregó, l’alcaldessa Colau ja insistia en la idea de trobar-nos en unSigue leyendo «FESTES de la MERCÈ 2022»

FESTIVAL REVELA’T 2022

El festival de fotografia analògica Revela’t 2022 arriba al seu desè aniversari i tal com diu el seu director Pep Mínguez: «la fotografia analògica està més viva que mai!». Evidentment la fotografia en general està dominada per milions de càmeres incrustades dins de l’anomenat telèfon mòbil. Però també és cert que la fotografia analògica estàSigue leyendo «FESTIVAL REVELA’T 2022»

MAC 2022 Mercè Arts de Carrer

Avui s’ha presentat el MAC 2022 al Parc de la Ciutadella, amb una proposta de 335 funcions distribuïdes en 7 espais i amb la participació de 131 companyies i artistes dòrigens diversos. Losinformalls El MAC 2022 celebra la tornada a la normalitat i la col·lectivitat amb humor, una mirada, inclusiva, i molta partipació del públic.Sigue leyendo «MAC 2022 Mercè Arts de Carrer»

ART PHOTO BCN

Del 8 al 11 de setembre es presenta la novena edició de la fira ART PHOTO BCN 2022. Aquesta edició gràcies a la regidoria de turisme i indústries culturals de l’Ajuntament de Barcelona es realitza a l’edifici del DISSENY HUB de Barcelona. Art Photo Barcelona és una fira d’art que s’articula en dos pilars. PerSigue leyendo «ART PHOTO BCN»

Miró. El llegat més íntim

La fundació Miró ha presentat una nova exposició dedicada a la faceta menys coneguda de Miró, la de col·leccionista i preservador de la seva obra. Miró va voler guardar des de ben jovenet els dibuixos preparatoris, documents i obres de la seva producció artística que formarien una col·lecció pròpia. L’exposició presenta una vuitantena d’obres deSigue leyendo «Miró. El llegat més íntim»

El parc natural de Núria

INICIS D’UNA VALL ECO-SOSTENIBLE – Segle XX Des dels inicis del segle XX la Vall de Núria ha quedat com exemple d’un paratge natural que respecta el medi ambient i permet arribar-s’hi en un mitjà de tranport poc utilitzat a muntanya, el cremallera. Als inicis un camí romeu anava de Queralbs fins Núria. El camíSigue leyendo «El parc natural de Núria»

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.

A %d blogueros les gusta esto: