EXPOSICIÓ DE JOSEP AZNAR A BRUSEL·LES

Josep Aznar, fotògraf d’escena

L’Espai Catalunya Europa a Brusel·les, acull fins al 27 de juny l’exposició “Festival Castell de Peralada en dansa” que aplega fotografies de Josep Aznar.

Des de 1977 Aznar realitza fotografies d’espectacles de dansa tant a nivell nacional com internacional i disposa d’un arxiu complet de fotografies de dansa d’aquest període al nostre país. Actualment treballa en els àmbits de la fotografia d’escena, editorial i d’empresa.

Ha participat en una desena de llibres, entre els quals destaquen “25 Anys de Dansa al Centre Cultural Caixa Terrassa” (2009) i “Dansa/Noves tendències de la coreografia catalana” (1994).

Comissariada pel mateix fotògraf i Laia Tous, l’exposició també compta amb un text introductori de Joaquim Noguero, crític de dansa de “La Vanguardia” i un recull de declaracions que els ballarins Ángel Corella, Julio Bocca, Sara Baras, María Pagés i el coreògraf dels Ballets de Monte-Carlo Jean Christophe Maillot han escrit per a aquesta ocasió. En total es poden contemplar 43 imatges que van del 1985 fins el 2015.

Imatges de l’exposició al centre de l’Espai Catalunya Europa a Brusel·les

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: